Werking

Wat doet De Pionne eigenlijk?


WELKOM OP ONZE SPELLENAVONDEN


Elke dinsdagavond (vanaf 19.30 uur) dompelen we ons onder in de wereld van het gezelschapsspel. Zin om kennis te maken met de nieuwste bordspellen? Zin om in een gezellige sfeer je beste tactieken uit te proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Elke laatste vrijdag van de maand (vanaf 17.30 uur) richten we ons meer op onze gezinnen en organiseren we telkens een thema-avond 'Brood en spelen'. Partyspellen, roll-en-write spellen, kinderspellen en familiespellen vullen dan onze tafels. Er is ook altijd iets lekkers om te eten!


Mag het iets meer zijn? Elke tweede zondag van de oneven maanden (vanaf 13.30 uur) spelen we uitdagende gezelschapsspellen die heel wat uren duren. Voor echte specialisten die niet bang zijn van een dik boek vol spelregels en een spel dat duurt to laat in de avond.


Vaste locatie: OC De Blomme, Chrysantenstraat 30 in 8400 Oostende.

Kom zeker eens langs, nodig je familie en vrienden uit en schuif aan voor één of meerdere spellen. En weet...onze spellenavonden zijn altijd en voor iedereen gratis.

Meer info vind je op onze facebookpagina.DE PIONNE DEMONSTREERT OP VERPLAASTING


Gezinsbond? Socio-culturele organisatie? Speelpleinwerking? Jeugdbeweging?
Hobbyclub? Wijkvereniging? School? Evenement?
Jij zorgt voor een locatie en een publiek. Wij zorgen voor de spelletjes én de uitleg! 
Voor elk publiek (vanaf 6 jaar) werken we een programma op maat uit, waarin actuele gezelschapsspellen centraal staan. We komen naar jou toe, toveren 101 dozen op tafel, zetten je op weg en spelen met je mee.

Wil je meer weten? Stuur een berichtje naar info@pionne.be.DE PIONNE ZOEKT ACTIEVE LEDEN


Wens je je schouders te zetten onder de uitwerking van één of meer activiteiten? Dan kun je ervoor kiezen om actief lid te worden! Voor slechts 5 euro per jaar ben je verzekerd en maak je deel uit van onze spellenfamilie. Inschrijven kan via deze link.